2011. szeptember 14., szerda

Hogyan kezdődött


Még decemberben kitaláltuk, hogy milyen klassz lenne egy igazán érdekes és új kozmetikai termékkel betörni Magyarországra. Olyasmit kerestünk, ami még nincs, meggyőző és hatásos valamint elég figyelemfelkeltő a megcélzott vásárlói réteg számára. kimentünk hát Bolognába, Európa legnagyobb és legnevesebb beauty kiállítására. Nem fogok hazudni, két napot bolyongtunk szinte elveszve a sok-sok szépségipari termék között, gyűjtögettük a prosikat, de valahogy nem éreztük azt, hogy megtaláltuk volna az igazit.
Már bontották a kiállítást, amikor egy pult mögül egy nagyon megnyerő üzletember megállított minket. Elmondott pár dolgot a NeuLashról, majd a kezünkbe nyomott két termékmintát és azzal engedett el minket, hogy próbáljuk ki és ő pár héten belül jelentkezni fog.
Mindketten éreztük, hogy ha ez a termék hatásos lesz, akkor valami csoda kincs akadt a kezünkbe. Úgy éreztük, hogy megtaláltuk amiért jöttünk. Ennél már csak akkor lettünk boldogabbak, amikor azt tapasztaltuk, hogy a szempilláink valóban látványos változáson mennek keresztül.
Mikor az amerikai üzletember az ígéretéhez hűen telefonált, mi már tudtuk, hogy ezzel szeretnénk foglalkozni. Szerencsére kiderült, hogy Ő is minket választott. Nem érdekelte, hogy új terület ez a számunkra, csak a belőlünk áradó pozitív energiákat érezte és végül, fél év munka után megkötöttük a szerződést és mára meg is érkezett az első szállítmány.
A termék egyenlőre csak a webáruházunkban kapható (http://shop.facedesign.hu) de viszonteladók jelentkezését is várjuk.

Kedves ismerősök, szívesen fogadunk minden jellegű segítséget a termék terjesztésével kapcsolatban is.

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

Köszönjük a megelőlegezett bizalmatokat.
Erika és Zsani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése